Lezing ‘Goed omringd’ – Wiegwijs @Ghelamco arena Gent

Lezing ‘Goed omringd’ – Wiegwijs @Ghelamco arena Gent

“It takes a village to raise a child”, luidt het Afrikaanse gezegde. Die ‘village’ of dat dorp is in deze individualistische tijden niet langer vanzelfsprekend. Toch is een goed netwerk rondom ons onmisbaar, zeker om de tropenjaren met kinderen vol te houden’, vertelt Lynn Geerinck, mama van drie, pedagoge, manager kinderopvang en auteur van het boek ‘Goed omringd’.

In deze lezing gaat ze dieper in op (het gemis aan) een village, en hoe we onze zorg voor elkaar alsnog kunnen verstevigen.

Meer info en inschrijven: wiegwijs.be

Locatie

Je kan beginnen aftellen! Neem je agenda bij de hand en noteer alvast 1 maart 2024. Want op die dag organiseert Wiegwijs de inspiratiedag SamenWijs in de KAA Gent Arena!   We bouwen de dag op rond verschillende thema’s: – Vrijwilligers – Ouders en vrijwilligers als partner in de consultatiebureaus – Zijn we toegankelijk voor iedereen? Ook voor kwetsbare groepen? – Ouderschap vandaag – Zijn onze consultatiebureaus futureproof?   Iedereen is welkom! We voorzien naast inspirerende lezingen en workshops ook voldoende ruimte voor verbinding en ontmoeting. Bovendien sluiten we de dag af met een feestelijke drink.   Om jullie al wat warm te maken, verassen we jullie alvast met een eerste spreker! Niemand minder dan Lynn Geerinck. Met haar lezing ‘Goed omringd. It takes a village to raise a child’, neemt ze ons mee in haar verhaal over hoe belangrijk een sociaal ondersteuningsnetwerk is bij het grootbrengen van kinderen. #SamenWijs#LynnGeerinck#savethedate

Vrijdag 1 maart 20214 – 11u tot 11u45

Locatie: Ghelamo Arena Ghent

Datum

01 mrt 2024
Verlopen!

Tijd

11:00 - 11:45