Village-dates

Toen ik in de zomer van 2021 thuis was om voor mijn kinderen te zorgen (en een boek te schrijven, dat ook 😊), wou ik de daad bij het woord voegen. Het leek me fijn om ouders met kinderen bij elkaar te brengen. Zodat we elkaar konden vermaken. Zodat kinderen konden scharrelen en ouders konden luchten.

En zo geschiedde. Er stroomde een kortstondige village mijn leven binnen. Twee heerlijke dagen bracht ik in het gezelschap van deze moedige onbekende ouders door. Al snel bleken het gelijkgestemden. Vooral vrouwen. Sisterhood. Samen wat babbelen, eten, in ’t zonnetje zitten. De kinderen hielden elkaar bezig en de ouders kwamen op verhaal. Zelfzorg vinden waar je kinderen bij zijn, is bijzonder. Dat heet ‘goed omringd’ zijn.   

Dit smaakt naar meer. Lokale initiatieven graag. Want afstand moet beperkt worden. En niet alleen via mij. Want iedereen kan een revillager zijn. Je prikt een datum en een uur en iedereen brengt een hapje mee. Amper werk! Dus zoek ik mensen die hun tuin en hun hart willen openzetten. Of een naburig park. En mensen die willen deelnemen. Ik zal jullie wel samenbrengen. Vul onderstaand formulier in bij interesse in zo’n lokale village-date!

Concreet probeer ik per gemeente of gebied een groepje ouders samen te brengen (schommelende groepsgrootte, al naargelang de reacties).

Ik organiseer deze village-dates kosteloos en belangeloos. Wie dit initiatief graag een duwtje in de rug geeft, bied ik vrijblijvend mijn rekeningnummer aan: BE41 0637 1956 2910.Village organisatoren en deelnemers in jouw buurtInteresse? Schrijf je hier in!
Getuigenissen