Coaching

Als coach begeleid ik gezinnen die wat aanmoediging kunnen gebruiken. Opvoeden anno vandaag is niet altijd zo eenvoudig. We zitten in een paradigmashift van een autoritair systeem naar een democratisch opvoedingsideaal. Ouders zitten met behoorlijk wat vragen. Hoe pak ik een driftbui aan? Als straffen en belonen niet meer wordt gedaan, wat komt er dan in de plaats? Hoe reageren we op een kind met een sterke wil? Wat als onze kinderen niet willen eten, of zich agressief gedragen naar hun broertjes of zussen? Hoe pakken we dit nou best aan? Er zit zoveel druk op een perfecte opvoeding, dat ouders wel eens de pedalen verliezen.

Een consult zal als waardevol ervaren worden wanneer u openstaat voor een milde benadering van kinderen, zonder hierbij al te vaak te vervallen in een gedragscontrolerende houding.

Aangezien ik ook systemisch geschoold ben, kan ik gebruikmaken van technieken zoals een systemisch interview of familieopstelling – indien wenselijk. Hierbij wordt het gezin van herkomst of het huidige gezin onder de loep genomen, om te kijken waar spanningen vandaan komen.

Tijdens een eerste gesprek maken we kennis. Als het klikt, spreken we samen een geprefereerde traject af. Ik geef korting aan nieuwe cliënten om de opstart van mijn praktijk te bespoedigen. Men zeggen het voort !

  • – Intakegesprek 1u (ingepland in de periode nov’23 – maart’24): 50 euro
  • – Vervolgtraject 1u: 65 euro

Wenst u graag een afspraak te maken?

Fijn jou binnenkort te mogen ontmoeten !