Workshops en meer

Mijn missie om ouders en kinderen samen te brengen, zodat ze voor elkaar een ‘village’ kunnen vormen, krijgt er een nieuw projectje bij !

In juni 2022 gaf ik 2 workshops ‘open ended play’. Want ‘open einde spel’ is gewoon héél erg leuk voor kinderen. Het is ongedwongen en creatief spelen waarbij de fantasie de vrije loop kan gaan. Samen bouwden we een tipi en accessoires met tal van natuurlijk materiaal. Ouders konden óf hun kindje een handje helpen, óf een praatje slaan boven een heerlijke cappuccino, chai latte of guiltfree chocoladedessert. Daarvoor werkte ik op zaterdag 18 juni al samen met Kaffee Connect, oftewel mijn officiële wederhelft – de beste barista van de Mellestraat – al zeg ik het zelf. Op zaterdag 25 juni week ik uit naar De Speelfontein, een allerheerlijkst plekje vlakbij het station van Gent-St.Pieters.

Momenteel zijn er geen workshops gepland, heb je interesse om een workshop te volgen, neem dan gerust contact op.

Concreet:

– Zaterdag 18 juni: 14 – 16u @my home, Mellestraat 18, Gentbrugge

– Zaterdag 25 juni: 14 – 16u @De Speelfontein, Kon. Astridlaan 169, Gent (inschrijvingen gesloten, u kan nog wel inschrijven op de wachtlijst voor eventueel latere workshops)

Workshop start om 14u en duurt ongeveer 50 minuten. Mogelijkheid om nog even na te praten is in de timing voorzien.

Per sessie verwelkomen we max. 15 kindjes.

Prijs: 20 euro per kind(/ouder)

Op voorhand inschrijven is verplicht, en kan via de webshop of via de links onderaan.

Snel inschrijven is de boodschap als je een plaatsje wil verzekeren. Ik kijk er naar uit jullie te mogen verwelkomen!